Broersen Keurslager

Vakmanschap

Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is.

Wij zorgen voor het beste stukje vlees.

Bekijk hieronder onze specialiteiten:

Smulsteen

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 20-30 minuten, gegaard. Door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd.

Schepsalades

De lekkerste schepsalades vindt u bij uw Keurslager. Zo is onze eigengemaakte gerookte kipsalade bijzonder populair bij onze klanten. En wat dacht u van onze tonijn en krabsalade.  Maar ook onze andere salades smaken naar meer. Maak uw keuze uit ons brede aanbod: altijd vers, fris en smaakvol.

Boerenachterham

Ontdek onze heerlijke Boerenachterham bij ‘de onbetwiste hamspecialist’. Deze Boerenachterham is gemaakt van de hele coburger van het varken, waardoor het minimaal 97% vlees bevat. De ham wordt handmatig geknoopt om op ambachtelijke wijze te worden gerookt op snippers van beukenhout.

Maaltijden

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s.

Gourmet / Fondue / Steengrill

Gezellig een avondje gourmetten, fonduen of steengrillen. Als het vlees dan ook nog van uw eigen Keurslager is, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond aanwezig.

Met goud bekroond

Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predikaat 'MET GOUD BEKROOND'.
Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Gegrilde specialiteiten

Een echte specialiteit van het huis zijn onze grillspecialiteiten. Onze grill draait de hele dag op volle toeren. Wat te denken van onze spareribs, kippen, drumsticks en Zeeuws spek. Maar natuurlijk ook diverse soorten grillworsten en gehaktballen.

Vleeswaren en worstsoorten

In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren, en daarbij ook nog salades. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen.

Abraham en Sara

Een halve eeuw is een bijzonder moment, wat is er dan leuker om die persoon te verrassen met iets feestelijks. Wij maken een Abraham of Sara van vleessoorten. Heeft u een speciale wens?

Kadobonnen

Vindt u het soms ook zo moeilijk een leuk en origineel kado te verzinnen? Wat dacht u van een keurslagerskadobon? Deze kadobonnen zijn verkrijgbaar bij uw eigen Keurslager Broersen. De kadobonnen zijn mooi verpakt in een luxe enveloppe.

Broodjes

In onze broodjescorner vindt u de lekkerste zelfgemaakte broodjes, bollen en rollen om zelf thuis af te bakken. Lekker als warm tussendoortje voor de lekkere trek. Combineert u dit met één van onze lekkere huisgemaakte soepen, dan zet u in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel.

Boerderijkip

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan.

Keurslager Culinair

Gezond eten is gemaakt van verse ingrediënten en een gezond eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon. Aan beide verwachtingen voldoet Keurslager Culinair.

Broersen Keurslager

Rijdersstraat 87
1735GB 'T Veld
0226421307
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten